Само преди 2 дни поп фолк-дивата Глория стана баба , а щастливата

...
Само преди 2 дни поп фолк-дивата Глория стана баба , а щастливата
Коментари Харесай

Зетят на Глория гръмна марково шампанско за 300 лв пред родилното, а поп-фолкът се изреди да честити (Снимки):

Само преди 2 дни поп фолк-дивата Глория стана баба , а щастливата вест разгласи тя в обществените мрежи. Радостта си не скри и кандидат-зетят на примата и татко на дребната Галина (кръстена на гласовитата си баба).

Половинката на Симона Загорова, Даниел Милушев , гръмна шампанско „ Moet Chandon “ пред родилното, щом разбра, че е станал татко.

 Дани Милушев шампанско

Видео от събитието бе споделено в мрежата от примата на фолка, която за първи път в живота си стана баба. Заедно с Дани и Глория беше и майката на певицата – Стефка Иванова, която не скри щастието си, че обичаната и внучка към този момент е майка.

„ Най-любимата ми на света от Най-любимата жена на света “, написа гордият баща Дани Милушев в мрежата и качи фотография на Симона Загорова и дъщеричката им.

 бебешка ръчичка

Стотици пожелания от известни персони, пък заваляха под обявата на Глория, която първа заяви радостната новина.

„ Да ви е жива и здава! Ех, каква хубава вест. Помня Симона съвсем бебе. Вече е майка… Голямо благополучие на всички искам! “, написа Азис.

„ Честита наслада! Здрави и благословени да сте цялото семейство! “, пожела Ивана. „ Добре пристигнала на бял свят на още една Галина! Честита наслада, Глория “, гласи поздравът на Галена.

„ Честито на цялото семейство! Надявам се и двете да са добре “, написа Джена.

„ Честита радооооост!!! Живи, здрави и доста щастливи да стеее!!! “, е коментарът на Нелина, а Есил Дюран написа „ Каква радостна вест!!! Да ви е жива и здрава, да пораства в мир и обич дребната Галина! Да е талантлива с гений и шанс! “.

Своето благопожелание за здраве и благополучие насочи и притежател на музикална компания Пайнер – господин Митко Димитров. „ Да е здрава и щастлива и единствено наслада да ви дава! “ – написа той в профила на Глория.

Своите мнения с пожелания написаха още Преслава, половинката на Криско – Цвети Петрова, Маги Сидерова, Ивелина Колева, Гергана, Бони, Наталия Гуркова, Рени и доста други, написа „ Трафикнюз “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР